Molen De Zwaan in Michigan

NIEUW BOEK Thriller. Storm op komst / vanaf september

Nieuwe boek. Storm op komst wordt uitgesteld, wordt vanaf september verwacht, vanwege ziekte bij de uitgever. Het wordt een najaars storm!

Mijn nieuwe boek gaat over pesten en jezelf mogen zijn. 

Het verhaal speelt zich af op de molen en in het dorp. Het is een thriller, een psychologische thriller. Ik hoop dat jongeren en ook andere mensen er iets aan hebben.

Als je dag in dag uit gepest wordt, dan ga je vanzelf geloven dat je niks waard bent. En dat overkwam Nora. Zij heeft rood haar, een grote bril met dikke glazen en ook nog flaporen. Elke dag werd zij uitgescholden en omdat zij ook nog rode vlekken op haar intense witte huid had. Is ze opzoek gegaan naar een natuurlijk product. 

Na het overlijden van haar moeder slaan bij haar de stoppen door en raakt volledig de weg kwijt. In de kliniek komt ze een karate leraar tegen en hij ziet een temperamentvolle meid die er wel voor wil vechten. Nora komt de criminele groep tegen en zoekt contact. Of dat wel zo'n goed plan is? 

Gelukkig komt ze haar jeugdvriend tegen, maar ook de man waar ze een hekel aan heeft is weer terug uit Amerika.

STOP

Met het verhaal wil ik duidelijk maken dat pesten, seksueel misbruik, treiteren, negeren vernederen en narcisme totaal geen zin heeft. Je maakt iemand kapot en waarschijnlijk is de dader zelf ook beschadigd.

STOP met pesten. DURF  te zeggen waar het op staat.

Ik zou willen zeggen tegen alle daders: ga eens voor de spiegel staan

Durf jij eerlijk te zijn? Vraag je eens af wat een ander voelt. Zou jij het fijn vinden om vernederd te worden.

Wees EERLIJK tegen jezelf. Alleen dan kun je een toekomst opbouwen.

 

 

 

MAAR… als je wel wilt, mààr het niet kunt!!

Als je wel een hart hebt, maar er geen liefde doorheen kan stromen. Wanneer het donker blijft, na alles wat je ook hebt geprobeerd. Dan kan het zijn dat er iets is gebeurd waardoor je het vertrouwen bent kwijt geraakt. Is er iemand in jouw aura is geweest zonder jou toestemming?

Door diep te graven in je verleden en door een uitdaging aan te gaan, sporten of een opleiding, desnoods met een coach die jou kan ondersteunen.

Je moet eerlijk zijn naar jezelf en het vertrouwen moet zien terug te krijgen in jezelf. Door je open te stellen voor nieuwe kansen, krijg je ook nieuwe mogelijkheden.

Je moet het wel zelf willen en doen!